Kahramanmaraş Depremleri Anma Programı

Dün, 7 Şubat Çarşamba günü, Bünyamin Sürmeli’nin moderasyonuyla Prof.Dr.Şükrü Ersoy, Prof.Dr.Zeynep Gül Ünal ve GEA Ekibi Koordinatörü

Umut Dinçşahin’in konuşmacı olarak yer aldığı anma programımızı gerçekleştirdik.

Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde T.C. Üsküdar Kaymakamımız Sn.Adem Yazıcı’nın, İstanbul AFAD Birlik Müdürleri Sn. Cengiz Karakuş ve Sn.Bilal Öztürk’ün de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz anma programımızda, Kahramanmaraş Depremlerinin yapısal özelliklerini, depremde gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarını, bu çalışmalarda gönüllülerin yerini ve olası İstanbul Depremi’ne hazırlıklılıkla ilgili dikkat etmemiz gereken noktaları alanlarında uzman olan değerli hocalarımızla ele aldık.

️Aynı zamanda dün akşamki anma programımızda KPMG ve GEA birlikteliğiyle kurumlarda acil durumlar ve afet zamanlarında kullanılmak üzere geliştirdiğimiz cep telefonu uygulaması olan “Neredesin! Buradayım!” uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdik.
GSM operatörlerinin internet bağlantısının gittiği bir ortamda dahi düşük SMS sinyal gücü ile çalışabilecek, kurumiçi çalışanların en son bulundukları konum bilgisini iletebilecek bu uygulamayı dileyen kurumlar ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ülkemizin daha daha büyük bir afetle karşı karşıya kalmamasını temenni ediyoruz.

Her zaman önemle vurguladığımız gibi depremlere hazırlıklığımızı her geçen gün arttırmamız ve risk azaltımı konusunda daha bilinçli olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Hazırlık Olalım, Sağlıcakla Kalalım!

#GEAAramaKurtarma #GEA #Arama #Kurtarma #Kahramanmaraş #İskenderun #Hatay #Adıyaman #Malatya #Osmaniye #Kilis #Adana #Şanlıurfa #Diyarbakır #Gaziantep #deprem #afet #anma #6şubat #6şubatdepremi #6şubat2023 #Üsküdar #İstanbul

 

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.