Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yıl dönümünde GEA Arama Kurtarma Ekibi olarak Neler Yaptık

Kahramanmaraş Depremlerinin birinci seneyidevriyesi nedeniyle hafta başında İskenderun’daydık. Geçen sene bu zamanlarda büyük bir mücadele

verdiğimiz, tüm gücümüzle arama kurtarma ve insani yardım çalışmaları gerçekleştirdiğimiz İskenderun ilimizdeki vatandaşlarımızla, gençlerimizle, çocuklarımızla birlikte olmayı istedik.

  • 5 Şubat Pazartesi günü T.C.İskenderun Kaymakamımız Sn.Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ettik. Aynı gün İskenderun Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören gençlerimizle buluşarak onlarla GEA Elden Ele Kampanyasını gerçekleştirdik.
  • 6 Şubat Salı günü İskenderun’da gerçekleştirilen anma programlarına iştirak ettik. Aynı gün İskenderun’da Üsküdar Belediyesi tarafından inşaa edilen konteyner kentteki vatandaşlarımızla buluştuk ve sevgiyle hazırladığımız hediyelerimizi ulaştırdık.
  • 7 Şubat Çarşamba günü Bünyamin Sürmeli’nin moderasyonuyla Prof.Dr.Şükrü Ersoy, Prof.Dr.Zeynep Gül Ünal ve GEA Ekibi Koordinatörü Umut Dinçşahin’in konuşmacı olarak yer aldığı anma programımızı gerçekleştirdik.
    Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraş Depremlerinin yapısal özelliklerini, depremde gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarını ve olası İstanbul Depremi’ne hazırlıklılıkla ilgili dikkat etmemiz gereken noktaları alanlarında uzman olan değerli hocalarımızla ele aldık.
  • ️6 ve 7 Şubat tarihlerinde Ankara, Çanakkale, Eskişehir ve İzmir Ekiplerimiz bulundukları şehirlerde Depremle Birlikte Yaşam Eğitimleri gerçekleştirdi.

️Tüm bunların yanısıra, anma programımızda KPMG ve GEA birlikteliğiyle kurumlarda acil durumlar ve afet zamanlarında kullanılmak üzere geliştirdiğimiz cep telefonu uygulaması olan “Neredesin! Buradayım!” uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdik.

GSM operatörlerinin internet bağlantısının gittiği bir ortamda dahi düşük SMS sinyal gücü ile çalışabilecek, kurumiçi çalışanların en son bulundukları konum bilgisini iletebilecek bu uygulamayı dileyen kurumlar ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

#GEAAramaKurtarma #arama #kurtarma #Kahramanmaraş #Hatay #İskenderun #deprem

Hazırlık Olalım, Sağlıcakla Kalalım!

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.